ALGEMEEN

www.piz-alpina.com

YOUR ALPINE WEBSHOP

THE HEAT COMPANY® - ALGEMEEN

 

 

De warmtepads en warmte-inlegzolen van THE HEAT COMPANY® bieden optimaal bescherming bij koude temperaturen voor handen en voeten tijdens outdoor sport- en werkactiviteiten, maar zijn ook zeer geschikt voor thermische dieptebehandelingen van pijnlijke spieren en gewrichten. Deze alpiene onderneming weet als geen ander wat noodzakelijk is om optimaal beschermd de koude te trotseren. Een gamma warmteproducten dat makkelijk bruikbaar en doeltreffend is. Ideaal om voeten en handen warm te houden tijdens sportactiviteiten bij koude temperaturen (fietsen, skiën, wandelen), en voor mensen met last van wintertenen en koude voeten of handen.

 

Piz-Alpina Online Store hecht bijzonder veel belang aan ecologisch ondernemen. THE HEAT COMPANY® werkt uitsluitend met 100% natuurlijke producten. Alle producten bevatten zuiver natuurlijke en niet-giftige bestanddelen. Ze overtuigen gemakkelijk in de praktijk door hun langdurige warmteafgifte. De vele positieve reacties van tevreden klanten maken dat THE HEAT COMPANY® een internationaal gevestigde waarde is geworden.

 

THE HEAT COMPANY® werkt samen met het Oostenrijkse merchandising bureau FANcy Marketing GmbH, onder meer ter ondersteuning van Skistar en races van de Ski Wereldbeker.

 

Alle producten van THE HEAT COMPANY® worden grondig getest door Intersport en gebruikt en getest door professionele skiteams.